Despre revolutia caselor de marcat la Administratia Finantelor Publice Arges

De | 9 iulie 2018

Una dintre misiunile asumate de Patronatul Caselor de Marcat din Romania este aceea de fi organizatie-suport pentru mediul de afaceri utilizator de case de marcat.
In acest sens, la sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice din Pitesti a avut loc in 4 iulie o intalnire cu contribuabilii interesati de tematica noilor case de marcat. Au participat si cele patru firme din judetul Arges membre ale Patronatului: Infostar Comprod, Aconitech, Vicro Soft BTC, Deck Birotica Group. In prezenta a peste 150 de reprezentanti ai mediului de afaceri din judetul Arges au fost sustinute teme profesionale de catre domnul Lucretiu Tudor, sef al AJFP Arges , doamna Gabriela Ionescu, adjunct al sefului AJFP Arges si personalul de specialitate din departamentul de asistenta pentru contribuabili.

Subiectul “Revolutia caselor de marcat” a fost prezentat de Marian Anghelescu, Presedinte al Patronatului Caselor de Marcat din Romania intr-un modul interactiv care a cuprins 8 puncte:

  • Ce aduc nou noile case de marcat
  • Termenele de dotare
  • Amenzi la regimul utilizarii caselor de marcat
  • Cum ne dotam cu noile case de marcat
  • De ce este important sa alegi casa de marcat care ti se potriveste
  • Ce facem cu vechile case de marcat
  • Despre debirocratizare

Sesiunea de intrebari si raspunsuri dar si dialogul profesional generat ulterior au confirmat utilitatea initiativei.
Patronatul Caselor de Marcat din Romania sta la dispozitia membrilor sai pentru organizarea unor evenimente similare in tara.

Urmatoarea intalnire asemanatoare va avea loc la Petrosani, in organizarea firmei Diacom Prestcom din Lupeni.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns