Conventia Anuala a Patronatului Caselor de Marcat, 1-3 octombrie 2021

De | 3 august 2021

Conventia Anuala a Patronatului Caselor de Marcat va avea loc in perioada 1-3 octombrie la Hotel Clermont din Covasna. Evenimentul este organizat in parteneriat cu ZEUS SERVICE care va acorda cate un voucher de 200 lei fiecarei firme participante, membra a patronatului.

Din program nu va lipsi Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune care de 12 ani reuneste cele mai mari firme din piata caselor de marcat si a solutiilor conexe acestora.

Locurile de cazare si masa sunt limitate. Inscrieri pe secretariat@patronatcasedemarcat.ro, completand formularul „Confirmare participare”.

La Adunarea Generala au dreptul de a participa doar membrii care si-au achitat obligatiile financiare ce le revin conform statutului patronatului (cotizatia de membru – 360 lei/an).

Firmele care vor vizita Targul de case de marcat in afara locurilor de cazare, vor achita o taxa de 150 lei/firma, daca sunt membrii patronatului si 300 lei/firma pentru nemebrii. Participarea va fi anuntata cu cel putin 3 zile inainte, pe mail la secretariat@patronatcasedemarcat.ro

Toti participantii anuntati la eveniment se vor supune masurilor de siguranta anticovid 19 si anume: purtarea corecta a mastii la interior, dezinfectarea mainilor la intrarea in spatiile comune, mentinerea distantei sociale si, daca va fi cazul, prezentarea certificatului de vaccinare, a unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test rapid certificat antigen covid 19 nu mai vechi de 48 de ore.

Va asteptam cu drag!

Presedinte,
M. Anghelescu

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns