Prezentare Patronat

Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania a fost infiintat in anul 2005 si are in prezent 162 membri. Organizatia functioneaza pe baza Legii Patronatelor si a Legii Asociatiilor si Fundatiilor.

Principalele obiective ale Patronatului sunt:

  • reprezentarea, sustinerea, apararea si promovarea intereselor membrilor sai in relatiile cu autoritatile publice cu importatorii, distribuitorii si furnizorii implicati in piata caselor de marcat din Romania si cu alte persoane juridice si fizice in raport cu obiectul si scopul lor de activitate atat in plan national cat si in plan international;
  • participarea la initierea, elaborarea, modificarea si promovarea legislatiei cu privire la casele de marcat;
  • militarea pentru recunoasterea la nivel national a dreptului firmelor de a fi platite pentru serviciile prestate;
  • protejarea membrilor sai in fata constrangerilor legislatiei cu privire la casele de marcat

Patronatul este prezent in urmatoarele orase: Arad, Bacau, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Busteni, Buzau, Cluj Napoca, Sf. Gheorghe, Turda, Drobeta Turnu Severin, Baicoi, Baia Mare, Targoviste, Constanta, Campulung Moldovenesc, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Ludus, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Rm. Valcea, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Suceava, Tg. Mures, Timisoara, Sighetul Marmatiei, etc.

Deoarece isi propune sa devina un reprezentant al tuturor firmelor de pe piata caselor de marcat, Patronatul invita pe cei interesati sa adere la organizatia noastra.