Conferinta „Revolutia aparatelor de marcat electronice fiscale in comertul din Romania”

De | 8 mai 2018

In 9 mai va avea loc la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, editia a II-a a Conferintei „Revolutia aparatelor de marcat electronice fiscale in comertul din Romania”. Evenimentul este organizat de publicatia Legal Magazin in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Vor participa oficiali din Ministerul Finanţelor Publice, ANAF, Ministerul Comunicaţiilor, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică, Asociația Distribuitorilor de Aparate de Marcat Electronice Fiscale din România, Patronatul Comercianţilor şi Servisanţilor de Case de Marcat din România, Asociaţia pentru plăţi electronice din România, ANPC, furnizori de echipamente, operatori telecom, middle management din zona de retail, consultanţi independenţi, firme de avocatură, presă de specialitate.

Casele de marcat cu jurnal electronic vor fi obligatorii pentru companiile mari si mijlocii, de la 1 iunie 2018. Termenul final de implementare pentru dotarea tuturor operatorilor economici cu aparate de marcat noi este 1 august 2018.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns