Codul fiscal ar putea fi modificat iar

De | 20 februarie 2016
Codul fiscal ar putea fi modificat iar din cauza impozitului pe cladire
Senatorcasaii vor dezbate public o propunere de modificarea a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, prin care proprietarii cladirilor istorice, muzeelor si imobilelor cu o arhitectura deosebita, veche, care trebuie conservata, sa fie scutiti de plata impozitului pe cladire.
Argumentele sunt in primul rand financiare, zeci de cladiri istorice fiind in stadiu avansat de degradare deoarece proprietarii nu au bani sa investeasca in renovarea lor ai mai sunt impovarati de impozitele pe imobilele pe care nu le folosesc de fapt.
Proprietarii unor astfel de cladiri, indiferent ca sunt persoane fizice, juridice sau institutii de stat, ar fi ajutate, prin aceasta modificare a legii, sa consolideze cu banii pe care ii au, in loc sa ii dea pe impozite.
Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.