Evaluarea Targulului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, editia a VIII-a 2016

De | 8 noiembrie 2016

TARGUL DE CASE DE MARCAT SI SOLUTII INFORMATICE DE GESTIUNE – editia a VIII-a 2016

20161004_142825Evenimentul a reunit in perioada 21-23 octombrie 2016 la hotel Mara din Sinaia, manageri, directori si specialisti din aceste domenii de activitate.

Partenerul evenimentului a fost firma CUSTOM PRODUCTION EUROPE,  care a expus la standul din cadrul targului, solutii de imprimare si software tools pentru puncte de vanzare, OEM dar si numeroase noi modele de imprimante fiscale.

Aceasta editie a Targului a reunit  30 de expozanti, reprezentant un record pe participare. Au vizitat standurile expozantilor peste 270 de invitati din 150 firme. Structura expozantilor pe domenii de activitate a fost urmatoarea:

Echipamente fiscale si sisteme de cantarire:

Alt Cash Impex, Pos&Hard Distribution, BPC Com International, Scale Expert, Gip Tronic Service 96, Eltrade Case de Marcat, Custom Production Europe, Selirom,  Zeus Service, Valmed Freemex, Epson Romania, MB Distribution, Adpos Retail Systems, Elkotech Romania, Accord Electronics, Exorigo UPOS;

Solutii Informatice de Gestiune: Attosoft,  ForIT Solutions, S2S, Donau Service, Dever Soft, Smart Bill,  Pob Soft, Ebriza Software, Microshop, Select Soft, Nexus Media;

Producatori de role pentru a.m.e.f.: Marolux, Valmir Service;

Sisteme de control acces:  Quality Trend.

In ansamblu, evenimentul de anul acesta a pus un accent deosebit pe modernizarea aplicatiilor bazate pe tehnologiile clasice si trecerea acestora la tehnologiile bazate pe Internet. Un aspect foarte important al intalnirii a fost  acela ca modernizarea echipamentului tehnic in conformitate cu progresul tehnologic si cu cerintele de performanta fata de sistemul informational, va permite dezvoltarea comunicarii electronice cu contribuabilii, modernizarea schimbului de informatii cu alte organe centrale de specialitate ale administratiei publice, la standarde internationale.

CUSTOM PRODUCTION EUROPE

 

GIP TRONIC SERVICE 96 

VALMED FREEMEX

BPC COM INTERNATIONAL – SCALE EXPERT

ALT CASH IMPEX – POS&HARD DISTRIBUTION

FORIT SOLUTIONS

DEVER SOFT

EBRIZA SOFTWARE

SELIROM

ADPOS RETAIL SYSTEMS

VALMIR SERVICE

MICROSHOP

ATTOSOFT

EXORIGO UPOS

ACCORD ELECTRONICS

MAROLUX

NEXUS MEDIA

QUALITY TREND

EPSON ROMANIA

MB DISTRIBUTION

ZEUS SERVICE SI ELTRADE CASE DE MARCAT

SMART BILL

POB SOFT

SELECT SOFT

S2S

ELKOTECH 

DONAU SERVICE

Expozitia s-a terminat cu o seara de gala oferita de partenerul CUSTOM, care a avut ca tema Havana Night. Invitatii s-au bucurat de multe surprize printre care si una dulce reprezentata de noile case de marcat conform normelor de buna dispozitie ale organizatiei noastre.

Multumim tuturor participantilor, membrii ai Patronatului si nu numai, partenerului nostru CUSTOM, expozantilor care au fost alaturi de noi si in acest an, precum si revistei Progresiv!

Va dorim tuturor cat mai multe realizari si va steptam alaturi de noi in octombrie 2017!

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns