Sarbatoarea Anuala a Patronatului 2008

De | 8 octombrie 2008

Ocna Sibiului, 3-5 Octombrie 2008

In perioada 3-5 octombrie a avut loc la Ocna Sibiului Sarbatoarea anuala a Patronatului Caselor de Marcat. A fost al patrulea eveniment anual organizat de organizatia noastra al carei obiectiv principal este reprezentarea intereselor firmelor care activeaza pe piata caselor de marcat. Au fost prezente 67 de firme si peste 150 participanti din intreaga tara. Cele doua cifre au fost un record pentru cele patru editii.

Sponsori:

baner5

 

Expozanti:

baner 2

baner 3

baner 4
In cele trei zile ale evenimentului s-au derulat urmatoarele activitati :
-vineri, 3 oct.:
– Consiliul Director (a analizat materialele ce au fost supuse atentiei Adunarii Generale, a aprobat aderarea a 11 noi firme la Patronat si a aprobat Bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul urmator)
-Adunarea Generala la care au participat majoritatea firmelor membre ale Patronatului a avut invitati importanti :
ANAF,reprezentata de doamna Adriana Banescu, sef serviciu in Directia Generala Legislatie si Proceduri Fiscale
Directia Judeteana a Finantele Publice Sibiu, reprezentata de domnul Director executiv Grigore Popescu
Garda Financiara Sibiu, reprezentata de domnul Comisar Cretu Ion, sef de divizie
Admininistratia Fiscala locala, reprezentata de doamna Rodica Costea.

baner1

Descarca mapa simpozionului.

Discutiile din Adunarea Generala au fost de fapt o analiza din perspectiva principalilor jucatori de pe piata de marcat : Ministerul Economiei si Finantelor si ANAF, in calitate de initiatori ai legislatiei, DJFP in calitate de reprezentant administrativ in teritoriu si firmele de vanzari si service din tara, in calitate de parteneri tehnici. Schimbul de opinii, consultarile si sugestiile participantilor la discutii au adus beneficii in realizarea unei viziuni unitare a problematicii caselor de marcat. Raportul Presedintelui s-a dorit un ajutor pentru administratorii firmelor membre prin :
-evaluarea colaborarii cu autoritatile legislative si de control;
-analiza pietei
-facilitarea accesului la oportunitati prin inlesnirea contactului cu ofertantii de echipamente si solutii informatice de gestiune;
-identificarea cailor de diminuare a migratiei personalului;
-sambata, 4 oct. a avut loc simpozionul ” Case de marcat, echipamente terminale si solutii soft pentru administrarea afacerilor comerciale” s-a desfasurat pe doua module :
a)la modulul „Case de marcat si echipamente terminale” au participat urmatoarele firme: Detunata (Brasov), Gip Tronic Service 96 (bucuresti), STN Romania (Bucuresti), Sapel/Eutron (Bucuresti,) Alt Cash Impex (Cluj), Eltrade Romania (Bucuresti), Sintezis Birotica (Oradea), Selirom (Bucuresti)
b) la modulul „Solutii soft pentru administrarea afacerilor comerciale” au participat firmele : Arhimedes (Baia Mare), Donau Invest (Cluj), Uni Soft Romania (Bucuresti), Informatic Service (Timisoara). Simpozionul a fost un succes apreciat atat de expozanti cat si de public.
-duminica, 5 oct. a avut loc Seminarul „Migratia personalului- amenintari si solutii de protejare”
Discutiile din cadrul acestui atelier s-au centrat pe datele statistice rezultate din chestionarul completat de firme de service pentru case de marcat din intreaga tara. A fost lansat conceptul „Centrul de training pentru personalul firmelor membre” care va fi creat la sediul social din Pitesti al Patronatului si va deservi nevoile de instruire si perfectionare a personalului tehnic al firmelor membre.

Galerie Foto

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.