EPSON ROMANIA – partenerul Targului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

De | 6 septembrie 2019

EPSON ROMANIA – partenerul Targului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, editia a XI-a, 4-6 octombrie, Hotel Clermont

Brandul japonez Epson este lider in furnizarea de solutii pentru imprimare si proiectie, dedicate sectorului corporate, educatiei, IMM-urilor, retail-ului, HoReCa si altor domenii care folosesc astfel de echipamente. Epson ofera clientilor sai de la imprimante pentru birou sau pentru productie publicitara, la echipamente pentru imprimarea de chitante sau bonuri (fiscale si nefiscale), imprimante mobile, echipamente pentru imprimarea full color de etichete, bilete si cupoane, pana la afisaje pentru clienti si scanere de documente (cecuri si tichete de masa). Portofoliul Epson include si peste 100 de modele de videoproiectoare pentru sali de conferinta, amfiteatre, scoli, companii, sectorul de inchirieri sau home cinema.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns