Service-ul de case de marcat intra in era digitala

De | 20 noiembrie 2017

In cadrul seminarului profesional desfasurat vineri 17 noiembrie in cadrul Conventiei Anuale a Patronatului Caselor de Marcat, in prezentarea: „Service-ul de case de marcat intra in era digitala” au fost detaliate noile procese de informatizare a activitatii de service case de marcat.

La solicitarea mai multor colegi din patronat publicam in acest articol, atat prezentarea sustinuta cat si proiectul de act normativ care a stat la baza acesteia.

Va invitam sa nu ezitati sa adaugati la acest articol solicitarile sau nelamuririle dvs. sub forma de comentarii, pentru a avea o cat mai clara perspectiva asupra modificarilor legislative pentru care comunitatea noastra profesionala trebuie sa se pregateasca in viitorul imediat.

Restul materialului este disponibil exclusiv membrilor de patronat. Click aici pentru autentificare.

Autor: Dor Bujor Padureanu

Director General al companiei Magister Software din Bucuresti si unul dintre membrii fondatori ai patronatului. Acopera interesele patronale din regiunea de sud a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este dezvoltarea de software pentru retail si comunicatiile fiscale.

Lasă un răspuns