Ministerul Economiei propune revizuirea legislației privind casele de marcat

De | 13 septembrie 2021

De curand Ministerul Economiei, antreprenoriatului si turismului a lansat spre consultare publica un set de Măsuri privind debirocratizarea pentru sprijinirea mediului de afaceri românesc.

Documentul  cuprinde principii, obiective si masuri reparatorii pe care majoritatea firmelor din Romania le asteapta de mult. Patronatul nostru a militat permanent pentru simplificarea si relaxarea politicilor autoritatilor fiscale in domeniul caselor de marcat, motiv pentru care am salutat aceasta initiativa.  

Deoarece una dintre masurile propuse de Ministerul Economiei se refera la “Revizuirea legislației privind casele de marcat” am inaintat  un document cu observatiile si propunerile noastre pe acest subiect. Am propus constituirea unui grup de dialog profesional Patronat – Ministerul Economiei-Ministerul Finantelor pentru consultari pe aceste teme. In perioada urmatoare voi solicita o intrevedere de lucru la Directia Generala reglementare si debirocratizare din cadrul Ministerului Economiei.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?