Intalnirea grupului de lucru comun pe tema modificarii normelor metodologice pentru noile case de marcat desfasurata la ICI in data de 26 ianuarie

De | 26 ianuarie 2016

In data de 26 ianuarie 2016, a avut loc in cadrul Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Informatica o noua intalnire de lucru in vederea elaborarii noilor norme metodologice pentru casele de marcat din Romania.

Intalnirea planificata pentru aceasta data, la care a participat si grupul de lucru din cadrul patronatului nostru, alaturi de alte organizatii reprezentative pentru aceasta ramura, a fost dedicata discutiilor aplicate pe normele metodologice existente, completate cu propunerile MF necesare implementarii cerintelor noii legi.

Reprezentantii patronatului au prezentat cu aceasta ocazie un material tehnic explicativ, necesar pentru intelegerea mai buna a situatiei actuale a pietei caselor de marcat si au transmis propunerile patronatului legate de o mai buna organizare a categoriilor de case de marcat si integrarea libera a acestora in solutii informatice odata cu noile norme.

Restul materialului este disponibil exclusiv membrilor de patronat. Click aici pentru autentificare.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns