Consiliul Director

Marian Anghelescu
Presedinte
Initiator al proiectului organizatiei patronale, in urma cu mai bine de 10 ani, conduce in mod profesionist compania Deck Birotica Group din Pitesti, activand in domeniul AMEF din anul 1998. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat, fiind un "guru" in domeniul legislatiei caselor de marcat din Romania.
E-Mail

 

Adriana Nastase
Vicepresedinte
Director General al companiei Velvet Com din Bacau. Acopera interesele patronale din regiunea de centru a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este comercializarea solutiilor informatice fiscale si service-ul caselor de marcat.
E-Mail
Dor Bujor Padureanu
Vicepresedinte
Director General al companiei Magister Software din Bucuresti si unul dintre membrii fondatori ai patronatului. Acopera interesele patronale din regiunea de sud in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este dezvoltarea de software pentru retail si comunicatiile fiscale.
E-Mail
Judit Dobrescu
Vicepresedinte
Director General al companiei BPC Com International din Bucuresti. Acopera interesele patronale din regiunea de sud a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este cea a echipamentelor de cantarire si al caselor de marcat fiscale.
E-Mail
Lucian Branzan
Vicepresedinte
Director General al companiei Manuel din Timisoara. Avand sediul in judetul Timis, acopera interesele patronale din regiunea de vest a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat.
E-Mail
Mihai Tudoran
Vicepresedinte
Reprezentant al companiei Attosoft din Galati. Acopera interesele patronale din regiunea de est a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este cea a solutiilor informatice integrate pentru retail.
E-Mail
Nona Cozma
Vicepresedinte
Director General al companiei Rel Service din Iasi si unul dintre membrii fondatori ai patronatului. Acopera interesele patronale din regiunea de nord a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat.
E-Mail

 

Cristina Zafiu
Asistent Presedinte
Asigura secretariatul permanent al asociatiei noastre profesionale. Multumita eforturilor ei zilnice este asigurata comunicarea permanenta intre membrii patronatului nostru. Multumim Cristina!
E-MailFacebook