Vesti bune legate de Registrul Unic al Caselor de Marcat din Romania

De | 1 martie 2017

Dupa cum stiti, in data de 28 februarie 2017, a avut loc la sediul ANAF-DGTI o intalnire convocata de reprezentantii acestei institutii, pentru discutarea propunerii de Ordin ANAF legat de noul registru unic al caselor de marcat ce urmeaza a fi creat de aceasta institutie.

La intalnire patronatul nostru a fost reprezentat la nivel de varf, de dl presedinte Anghelescu, alaturi de 3 vicepresedinti si alti membri de patronat importatori de case de marcat, alaturi de ADAMEF, reprezentanti ANAF, MF, ICI si un mare numar de reprezentanti ai industriei de profil.

Subiectul intalnirii a fost acela de a fi prezentata propunerea de ordin ANAF legata de crearea noului registru unic al caselor de marcat din Romania, alaturi de cateva nelamuriri tehnice legate de formatul datelor exportate catre ANAF ramase spre consultare in intalnirea precedenta.

Restul materialului este disponibil exclusiv membrilor de patronat. Click aici pentru autentificare.

Autor: Dor Bujor Padureanu

Director General al companiei Magister Software din Bucuresti si unul dintre membrii fondatori ai patronatului. Acopera interesele patronale din regiunea de sud a tarii in calitate de vicepresedinte. Aria sa principala de expertiza este dezvoltarea de software pentru retail si comunicatiile fiscale.

Lasă un răspuns