Invitatie la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune editia 2015

De | 20 august 2015

Sighisoara, hotel Cavaler,16-18 octombrie 2015

La 10 ani de la infiintare, Patronatul Caselor de Marcat din Romania organizeaza o editie festiva a intalnirilor anuale ale firmelor care activeaza pe piata caselor de marcat si a softurilor de gestiune.

Evenimentul va reuni la Sighisoara, manageri, directori si specialisti din aceste domenii de activitate si este deschis atat membrilor Patronatului cat si oricarei firme interesate de participare.

Un eveniment in parteneriat cu ALT CASH IMPEX s.r.l.

Inscrierile sa fac la secretariat@patronatcasedemarcat.ro.

Prezentarea Partenerului:

altcashpos

ALT CASH IMPEX SRL , a fost infiintat in anul 1999, cu capital integral privat, cu scopul de import-distributie AMEF SAMSUNG azi (Sam4s)
Pe parcursul anilor, a devenit si distribuitor de cantare electronice CAS, imprimante de sectie BIXOLON, cititoare cod de bare ZEBEX si incepand din anul 2015, distribuitor autorizat POSIFLEX (echipamente profesionale cu touch screen, fara ventilator).
In anul 2012, se infiinteaza societatea POS & HARD DISTRIBUTION SRL, care preia de la ALT CASH IMPEX SRL, distributia de echipamente non-fiscale, devenind unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente profesionale din domeniul hardware.
Anul acesta la intalnirea partenerilor, organizata impreuna cu Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, la Sighisoara, atat Alt Cash Impex cat si POS&HARD DISTRIBUTION, va venii in sprijinul partenerilor, cu solutii noi de AMEF cat si echipamente hardware si periferice.

“NUMAI IMPREUNA PUTEM FI PUTERNICI!”

Cu aceste cuvinte va asteptam cu drag la evenimentul de la SIGHISOARA, in perioada 16-18. octombrie 2015.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.