Colegii nostri de la Magister Software inaugureaza in Romania plata cu criptomoneda direct la casa de marcat

De | 15 ianuarie 2021

Plata cu criptomoneda direct la casa de marcat, acum și în magazinele din România

Anul 2021 aduce o premieră absolută pentru consumatorii din România. De acum, aceșția își pot achita cumpărăturile cu criptomonede direct la casă de marcat. Serviciul este disponibil în toate formatele de retail care utilizează platforma software SmartCash RMS, de la magazine de proximitate până la hypermarketuri și lanțuri cash&carry.
Serviciul este lansat de Magister, în cooperare cu procesa torul de plăți GoCrypto. Procesatorul facilitează tranzacțiile cu criptomonedele: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), GoCrypto (GOG), Tezos (TEZ), Litecoin (LTC), Viberate (VIB) în timp real, direct la casă de marcat, prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil al clienților, de tip cripto portofel virtual.
Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet și Bitcoin.com Wallet.

Intregul comunicat de presa il puteti citi aici

Firma Magister Software este membra a Patronatului Caselor de Marcat din Romania iar directorul sau general, domnul Dor Bujor Padureanu este Vicepresedinte si membru in Consiliul Director al organizatiei.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns