Multumim colegilor sponsori!

De | 28 iulie 2021

Restrictiile sanitare impuse de autoritatile nationale in perioada 2020-2021 au avut influente negative si asupra activitatii Patronatului nostru. Imposibilitatea organizarii  actiunii “Targul de case de marcat“ in anul 2020 a afectat puternic bugetul de functionare a Patronatului. Rezervele financiare anterioare s-au epuizat in prima parte a acestui an. In aceste conditii a trebuit sa cautam solutii alternative de alimentare a contului organizatiei.

Am cerut  ajutorul unui grup de firme membre din categoria unitatilor acreditate pentru service si am reusit sa colectam suma de 9700 lei. Au sponsorizat cu sume de la 300 la 1000 lei urmatoarele firme:

DIACOM PRESTCOM; BIB STAR; REL SYSPRO; TANDEM; FISCAL PATRASCU; ROTRON CONNECT; FELSAN; BIROTECH PRES; DIANA SERVICE; FISCAL SERVICE; FISCAL ELECTRONIC; DETECT SERV; GB SERVICE; DECK BIROTICA ; BRAHMS INTERNATIONAL; ELCATE; EMSYS; BLU CONECT; READY; TOMCIP.

Le multumim in numele tuturor membrilor Patronatului!

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns