Ministrul Finantelor va supraveghea controalele inspectorilor ANAF in perioada minivacantei de 1 Mai

De | 26 aprilie 2018

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat ca de 1 Mai va fi pe litoral pentru a se asigura ca inspectorii ANAF vor derula actiunile de control fara perturbarea activiatii firmelor.

„Am discutat și cu domnii de la Antifraudă și planul domniilor lor este acela de a fi prezenți pe litoral. I-am rugat foarte clar să nu cumva să afecteze activitatea vreunui agent economic, să nu cumva să aud astfel de practici în teritoriu, dar nu trebuie să-și facă nimeni vreo problemă sau să aibă teamă în fața acestor verificări ale ANAF-ului. Cine respectă legea, cine bate pe casă ceea ce încasează este prietenul nostru”, a spus Eugen Teodorovici intr-o declaratie la Palatul Parlamentului.

„Voi fi prezent, sper, pe litoral şi, din acest motiv, să veghez ca cei de la ANAF să-şi respecte contribuabilul fără să perturbe activitatea economică în nicio zonă. Nu pot să particip, dar am să veghez din umbră, poate să fie ziua, poate să fie noaptea”, a explicat Teodorovici.

 

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns