Ministerul Finantelor solicita Patronatului informatii din piata noilor case de marcat

De | 1 martie 2019
-

MFP si ANAF par interesate de continuarea proiectului “noile case de marcat”. Dupa agitatia de dupa 1 noiembrie 2018, in ultimele trei  luni s-a asternut linistea. Utilizatorii de case de marcat din Romania par impartiti in doua tabere: 1/cei care s-au dotat cu noile case de marcat, care se simt pacaliti, deoarece utilizatorii care nu au cumparat noile modele de a.m.e.f. nu patesc nimic si 2/cei care nu s-au dotat stau si… asteapta.

O solicitare recenta a MFP catre Patronatul nostru arata o posibila concentrare a atentiei autoritatilor pe finalizarea  implementarii noilor case de marcat.

Problemele aparute in operatiunile cu noile a.m.e.f. au o singura solutie: lansarea unui proiect de lucru intre MFP/ANAF si Patronatul caselor de marcat din Romania pe tema simplificarii si fluidizarii operatiunilor cu noile case de marcat.

Restul materialului este disponibil exclusiv membrilor de patronat. Click aici pentru autentificare.

Autor: Marian Anghelescu

Initiator al proiectului organizatiei patronale, in urma cu mai bine de 10 ani si presedinte al acesteia, conduce compania Deck Birotica Group din Pitesti, activand in domeniul AMEF din anul 1998. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat, fiind un "guru" in domeniul legislatiei caselor de marcat din Romania.

Lasă un răspuns