Intalnire de lucru cu ANAF

meetingsIn 12 mai 2015 a avut loc la sediul ANAF o intalnire de lucru solicitata de Patronatul caselor de marcat.

Din partea ANAF a participat o echipa condusa de dl. Mihai Constantin, director de cabinet al vicepresedintelui ANAF, dl. Mihai Gogancea Vatasoiu.

Patronatul a fost reprezentat de Presedinte, trei vicepresedinti si directori de firme importatoare de case de marcat, membre ale organizatiei (Danubius Exim, Valmed Freemex, Alt Cash Impex, Gip Tronic Service 96 si Eltrade Case de Marcat).

Discutiile au avut doua module:

  1. observatiile si recomandarile Patronatului cu privire la asteptatele Norme metodologice de aplicare a noilor prevederi ale legislatiei caselor de marcat
  2. anuntarea disponibilitatilor catre consultari profesionale cu autoritatile (MFP, Ministerul pentru Societate Informationala, ANAF) in etapa de pregatire a conceptelor si cerintelor tehnice pentru noile case de marcat.
Autor: Marian Anghelescu

Initiator al proiectului organizatiei patronale, in urma cu mai bine de 10 ani si presedinte al acesteia, conduce compania Deck Birotica Group din Pitesti, activand in domeniul AMEF din anul 1998. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat, fiind un "guru" in domeniul legislatiei caselor de marcat din Romania.