Evaluarea seminariilor profesionale “Noutati in legislatia caselor de marcat”

De | 14 februarie 2018

103 firme membre ale Patronatului caselor de marcat din Romania au participat la sase seminarii profesionale organizate in tara in perioada 28 noiembrie 2017 – 29 ianuarie 2018. Seminariile, desfasurate sub titlul “Noutati in legislatia caselor de marcat” au avut drept obiectiv sprijinirea managerilor firmelor membre in procesul de adaptare a afacerii cu case de marcat la schimbarile legislatiei si la noile conditii comerciale si concurentiale. Cele sase editii s-au bucurat de participarea a 224 de profesionisti din echipele firmelor membre ale Patronatului.

Concepute a avea un caracter interactiv seminariile au efectuat analiza pe text a noilor Norme de aplicare a legislatiei a.m.e.f. si a OUG 28 (r) si analiza comparativa a vechilor si noilor responsabilitati ale tehnicianului de service.
Desfasurate pe parcursul a trei module care au durat aproximativ sapte ore, prezentarile si discutiile au vizat si pregatirea noului contract de service a.m.e.f. prin prisma modificarii legislatiei si aparitiei Registrului national de evidenta a a.m.e.f..
Participantii la seminarii au primit ulterior cateva fisiere cu suport de curs si materiale ajutatoare.
Printre obiectivele asociate evenimentelor a fost si acela de stimulare a comunicarii profesionale in comunitatile locale participante la seminarii.
Cea mai mare parte a celor care au fost prezenti au apreciat seminariile drept extrem de utile pentru procesul de pregatire a firmei de vanzari si service case de marcat pentru viitor.
Seminariile din Bucuresti, Cluj si Iasi au fost urmate de evenimentul “Roadshow cu noile case de marcat”.

Autor: Marian Anghelescu

Initiator al proiectului organizatiei patronale, in urma cu mai bine de 10 ani si presedinte al acesteia, conduce compania Deck Birotica Group din Pitesti, activand in domeniul AMEF din anul 1998. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat, fiind un "guru" in domeniul legislatiei caselor de marcat din Romania.

Lasă un răspuns