Deschidem scoala online a Patronatului caselor de marcat

De | 22 ianuarie 2021

Criza sanitara a afectat inclusiv una dintre activitatile cele mai apreciate de membrii Patronatului nostru: seminariile profesionale. In cei 15 ani de activitate a organizatiei, acestea au fost un prilej de imbinare a instruirii si dezvoltarii profesionale cu socializarea colegiala.

Ne propunem sa compensam pierderea dar si sa ne reinventam astfel incat sa ramanem in contact cu colegii nostri intr-un an in care ar trebui sa se deruleze un eveniment-test al comunitatii noastre profesionale: “Marea conectare” a caselor de marcat la serverul ANAF.

Inauguram proiectul “Scoala online” cu obiectivul  pregatirii managerilor firmelor membre pentru  acest eveniment. Prin schimb de idei si de experiente profesionale ne propunem sa sprijinim in primul rand colegii care practica management proactiv dar si pe cei care au o abordare reactiva.

Pregatim 3 module cu urmatoarele teme (lista nu este completa):

Modulul 1 Mituri si adevaruri despre conectare

  • ce prevede legislatia cu privire la responsabilitatile conectarii
  • conectarea se face pe teren sau la sediul firmei de service?
  • ce/cine se amendeaza?
  • simm sau lan
  • sindromul “nu merge casa” si problemele de conectare

Modulul 2 Pregatirea firmei de service pentru Marea conectare

  • update inaintea conectarii sau concomitent cu aceasta?
  • noi formulare specifice (comanda pentru conectare, raport tehnic la conectare, contractul de service pt a.m.e.f. conectata etc.)
  • revizia anuala din perspectiva conectarii

Modulul 3 Informatii “la zi” de la distribuitorii autorizati

Vom trimite distribuitorilor un chestionar cu cele mai importante intrebari  colectate de la participantii la seminarii; raspunsurile vor fi centralizate si livrate participantilor spre analiza si dezbatere. Incercam sa lamurim astfel teme arzatoare pe care nu toti distribuitorii de a.m.e.f. le-au livrat public (costurile upgradarilor, clarificari tehnice, proceduri de lucru/instruire cu unitatile acreditate etc.)

Detalii de organizare

Suportul de comunicare: platforma Zoom (formatul free de 40 minute cu max. 100 participanti); principiul de inscriere: primul sosit-primul servit.

Accesul este gratuit pentru managerii firmelor membre care indeplinesc conditiile articolului 18.f) din Statutul Patronatului (cotizatia sa fie achitata la zi).

Intrebarile participantilor vor fi trimise doar in scris pe sectiunea “chat” sau email; un centralizator al intrebarilor si raspunsurilor va fi returnat pe email.

Cu minimum 3 zile inainte se va livra “suportul de curs” (un material PPt )

Secretariatul va organiza anterior o sedinta test de conectare si de instruire pentru colegii care nu au exersat inca lucrul pe platforma zoom; va pregati si un tutorial pe aceasta tema.

Primul seminar va avea loc miercuri, 10 februarie la orele 16.00.

Asteptam inscrierile dvs. la [email protected].

Presedinte, M. Anghelescu

Autor: Marian Anghelescu

Initiator al proiectului organizatiei patronale, in urma cu mai bine de 10 ani si presedinte al acesteia, conduce compania Deck Birotica Group din Pitesti, activand in domeniul AMEF din anul 1998. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat, fiind un "guru" in domeniul legislatiei caselor de marcat din Romania.

Un gând despre “Deschidem scoala online a Patronatului caselor de marcat

Lasă un răspuns