Conventia anuala 2020 a Patronatului

De | 8 iulie 2020

Datorita restrictiilor sanitare nationale suntem nevoiti sa anulam Conventia anuala a Patronatului caselor de marcat.

Cerintele de organizare a acestui eveniment (peste 300 participanti, unitati de cazare mari, restaurant cu minim 250 locuri etc.) ne pozitioneaza in conflict cu conditionarile legale in vigoare. Pe de alta parte, in conjunctura in care comunitatea noastra profesionala este in asteptarea lansarii cuplarii noilor case de marcat la serverul ANAF nu ne putem asuma riscul contaminarii in masa a colegilor.

In functie de evolutia evenimentelor vom incerca reorganizarea intr-un format acceptabil legal (de exemplu: 3-4 evenimente in locuri diferite in tara, cu participare mai redusa, daca numarul va fi o conditie legala).

Anul 2020 va fi retinut de colegii nostri inclusiv pentru intrarea intr-o noua etapa a vietii firmei de service a.m.e.f.: era digitala. Suntem pe cale de a puncta schimbari de mult asteptate:

-mai putine hartii in administrarea operatiunilor cu case de marcat;

-eliminarea drumurilor la ghiseele fiscului;

-cresterea ponderii depanarilor online in relatia cu utilizatorii caselor de marcat;

-consfintirea rolului firmei de service a.m.e.f. drept furnizor de servicii externalizate de catre ANAF.

Acestea sunt obiectivele pentru care Patronatul a militat in cei 15 ani de activitate. Daca rezultatele sunt pe masura asteptarii membrilor, meritul revine celor care au creat si sustinut Patronatul: 220 de firme avizate legal sa presteze service pentru case de marcat.

Obiectivele urmatoarelor 6 luni vor fi: a)sprijinirea managerilor firmelor membre in procesul de conectare la serverul ANAF si b)sarbatorirea celor 15 ani de activitate.

Vom reveni cu detalii.

Presedinte, M. Anghelescu

Autor: Marian Anghelescu

Initiator al proiectului organizatiei patronale, in urma cu mai bine de 10 ani si presedinte al acesteia, conduce compania Deck Birotica Group din Pitesti, activand in domeniul AMEF din anul 1998. Aria sa principala de expertiza este comercializarea si service-ul caselor de marcat, fiind un "guru" in domeniul legislatiei caselor de marcat din Romania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?