Casele de marcat se vor conecta la ANAF in primul semestru al acestui an

De | 3 martie 2021

Prezenta la dezbaterea online organizata de PwC România, presedinta ANAF, Mirela Călugăreanu da asigurări ca aparatele de marcat fiscale vor fi legate la serverul ANAF în prima jumătate a acestui an.

„Din perspectiva interconectării caselor de marcat în prezent se realizează evaluarea celor două produse informatice deja construite, destinate interconectării caselor de marcat, pentru a alege soluţia tehnică optimă, sperăm cât mai curând. Deci, în acest semestru, în primul semestru al acestui an, e clar că vor fi interconectate casele de marcat. Deci, produsele informatice cum v-am spus au fost construite – sunt două alternative – şi în momentul de faţă ele au fost testate. În momentul de faţă noi trebuie să hotărâm împreună cu experţii în zona IT, de la CNIF (Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare) care este soluţia optimă”, a spus Mirela Calugareanu pentru PwC Romania, în cadrul dezbaterii online Viitorul începe azi: De la supraviețuire la reconstrucție. Noua politică fiscală, la ce ne așteptăm?

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns