ANAF modifica nomenclatorul privind modalitatea de plata in noile case de marcat

De | 6 februarie 2020

In 4 februarie, ANAF a publicat pe site-ul institutiei un Proiect de ordin pentru modificarea Ordinului președintelui ANAF nr. 146/2018 pentru descrierea profilurilor prevăzute la art. 22 pct. J lit. a) din Normele metodologice pentru aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 479/2003

Astfel, ANAF reactualizează informa­ţiile pentru casele de marcat care operează cu mai multe tipuri de plati si efectueaza tranzacţii de schimb valutar, pe fondul faptului că nomenclatorul vechi conţinea mai multe valute scoase din circulaţie sau redenumite şi altele 41 de coduri valutare care trebuie să existe în nomenclator potrivit standardelor internaţionale, însă nu au fost introduse până acum.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns