ANAF cere sprijinul CECCAR in impulsionarea conectarii caselor de marcat

De | 7 octombrie 2021

Asa cum s-a discutat in intalnirea de lucru de la Covasna dintre membrii Patronatului si conducerea ANAF, in procesul de impulsionare a conectarii caselor de marcat la serverul national s-a cerut si sprijinul contabililor membri in CECCAR. Prin materialul trimis si secretariatului nostru, conducerea superioara a ANAF a solicitat diseminarea catre corpul profesional CECCAR a unor informatii utile in procesul de conectare, menite a elimina confuziile existente.

ANAF informează că nu există nicio intenție de prorogare a termenelor prevăzute de lege cu privire la conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național și încurajează operatorii economici utilizatori de aparate de marcat să dispună măsurile ce se impun pentru finalizarea cu succes a demersurilor de conectare, în vederea transmiterii de date fiscale către ANAF.

Termenul limita de conectare este 30 noiembrie 2021

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns