1-2 octombrie: alegeri pt. Presedinte si Vicepresedinti. Asteptam candidaturile dumneavoastra.

De | 16 septembrie 2021

Adunarea generala de alegeri a Patronatului caselor de marcat din Romania a fost convocata pentru 1 octombrie a.c. (2 octombrie daca nu se constituie cvorumul la data initiala).

Candidaturile dvs. sunt asteptate pana la data de 24 septembrie, ora 24.00, pe adresa de posta electronica [email protected]. Este obligatoriu sa atasati un program de actiune si sa indepliniti conditiile de calificare prevazute in Statutul organizatiei, indeosebi prevederile articolelor de mai jos:

Art.33.(2) Preşedintele şi Vicepreşedinţii Patronatului sunt aleşi de Adunarea Generală. Candidaturile pentru functia de Presedinte si Vicepresedinte se depun la secretariatul organizatiei, cu minim 7 zile inainte de data desfasurarii Adunarii Generale si vor fi insotite obligatoriu de un program de actiune al candidatului.

Art. 37.(1) modificat in 2009: Preşedintele PATRONATULUI este ales de Adunarea Generală, pentru un mandat de 4 ani, dintre membrii care au avut cel puţin un mandat de Vicepreşedinte.

Art. 38. (2) introdus in 2009: Vicepresedintii vor fi alesi dintre membrii cu vechime de peste doi ani in Patronat.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?