Noutati la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

De | 15 septembrie 2017
-

Acestia sunt expozantii care va asteapta sa le vizitati standurile si sa testati produsele la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, Sovata 17-19 noiembrie 2017. Anul acesta aducem in fata dumneavoastra si mai multi expozanti, producatori si importatori de echipamente fiscale, sisteme de cantarire si sisteme de control acces, dezvoltatori de soft. Alaturi de partenerul… Citeste articolul »

Importanti dezvoltatori de soft vor participa la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

De | 1 septembrie 2017
-

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune va aduce anul acesta la Sovata in perioada 17-19 noiembrie,  importanti dezvoltatori de soft care activeaza pe piata caselor de marcat din Romania. Bina Smart Business, Attosoft, Facturis, Neosys, Nexus Media, Microshop, ForIT Solutions, Donau, S2S Technologies, Dever Soft, Ebriza, Pob Soft, Select Soft sunt cei care va… Citeste articolul »

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune – update

De | 28 august 2017
-

Alaturi de partenerul evenimentului ZEUS SERVICE, 28 de expozanti s-au inscris deja la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune. In acest an evenimentul este gazduit de modernul centru de conferinte al hotelului DH Sovata, in perioada 17-19 noiembrie 2017. Pentru inscrieri si detalii despre eveniment va asteptam cu un e-mail la secretariat@patronatcasedemarcat.ro    

Taxa de mentenanta pentru detinatorii de domenii „.ro”

De | 18 august 2017
-

Incepand cu 1 martie 2018, potrivit Consiliului de Administratie al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica (ICI) Bucuresti, va fi introdusa taxa anuala de 6 euro, fara TVA, pentru serviciul de mentenanta anuala in cazul domeniilor „.ro”. De la aceasta data, detinatorii (registrantii) de domenii „.ro” vor putea sa achite contravaloarea serviciului de mentenanta pentru perioada dorita de… Citeste articolul »

Nu mai suntem obligati sa folosim stampila in relatia cu statul

De | 31 iulie 2017
-

Incepand cu data de 30 iulie 2017 a intrat in vigoare eglementarea adusa de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 49/2017, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 507 din 30 iunie 2017. Potrivit ordonantei, „persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe declaratii, cereri,… Citeste articolul »

Termen unic de dotare cu noile case de marcat: 1 mai 2018

De | 27 iulie 2017
-

Pe site-ul Ministerului Finantelor Publice a aparut in dezbatere publica un proiect de ordonanta care prelungeste termenele de implementare a noilor case de marcat. Astfel, toti operatorii economici vor schimba casele de marcat pana la 1 mai 2018. Normele de aplicare ale OUG 28/1999 vor fi modificate pana la data de 31 august 2017. Potrivit aceluiasi proiect de ordonanta, avizele privind distribuția aparatelor de marcat… Citeste articolul »

De la 1 august toate firmele cu venituri sub 500.000 de euro vor plati impozit pe venit

De | 25 iulie 2017
-

Persoanele juridice care realizeaza venituri sub jumatate de milion de euro vor avea, incepand cu luna august, un regim fiscal unitar, prin aplicarea impozitului pe veniturile microintreprinderilor in scopul de aducere in acest sistem si a celor care se afla sub incidenta impozitului specific, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice. Masurile sunt cuprinse in  Legea 177/2017 care… Citeste articolul »

Protocolul de colaborare privind implementarea sistemului de instituire electronică a popririi asupra conturilor bancare

De | 20 iulie 2017
-

Începând cu data de 22.06.2017 a intrat în vigoare Protocolul de colaborare privind implementarea sistemului de instituire electronică a popririi asupra conturilor bancare, încheiat între Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Asociaţia Română a Băncilor și Instituţiile de credit membre ale A.R.B. Implementarea acestui sistem are ca principal obiectiv scurtarea duratei de comunicare a actelor de executare, reducerea costurilor… Citeste articolul »