Noua legislatie a caselor de marcat a fost aprobata de Guvern

De | 8 noiembrie 2017

Intr-un comunicat de presa emis astazi de Guvern avem principalele modificari aduse normelor de aplicare a OUG 28. „Guvernul a modificat, în ședința de astăzi, printr-o hotărâre, normele metodologice de aplicare a OUG nr 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat fiscale, stabilind cerințele tehnice pe care casele de marcat cu jurnal electronic trebuie… Citeste articolul »

Proiectul Normelor Metodologice de aplicare a OUG 28 se afla pe masa Guvernului

De | 8 noiembrie 2017
-

Pe ordinea de zi a sedintei de guvern programata astazi la ora 13, se afla PROIECTUL DE HOTĂRÂRE pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice pentru aplicarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.479/2003. Aveti mai jos textul proiectului asa cum a aparut publicat… Citeste articolul »

Ce spune Ministerul Finantelor Publice despre impozitarea bacsisului

De | 24 octombrie 2017
-

Pe pagina de facebook a Ministerului Finantelor Publice au fost publicate cateva precizari legate de impozitarea bacsisului. „În legătură cu articolele apărute în mass media cu privire la impozitarea bacșișului, Ministerul Finanțelor Publice face următoarele precizări: În cadrul departamentelor Ministerului Finanțelor Publice nu există un proiect sau un draft de proiect cu privire la impozitarea bacșișului în acest… Citeste articolul »

Proiectul normelor de aplicare a OUG 28 a fost publicat

De | 12 octombrie 2017

Pe site-ul Ministerului Finantelor Publice a fost publicat proiectul de hotarare pentru modificarea si completarea Normelor Metodologice  de aplicare a OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Proiectul se afla in dezbatere publica si va intra in vigoare dupa aprobarea guvernului si publicarea textului in Monitorul Oficial. Aveti mai jos textul proiectului, preluat… Citeste articolul »

Intalnire de lucru la ANAF/DGTI

De | 29 septembrie 2017
-

Avand in vedere modificarile ce trebuiesc aduse proiectului de hotarare de guvern referitor la aparatele de marcat electronice fiscale, in data de 03.10.2017 ora 10:00 la sediul DGTI va avea loc o noua intalnire de lucru la care vor participa reprezenati ai MFP, ANAF, DGTI, Patronat Case de marcat si ADAMEF. In cadrul intalnirii de marti se va… Citeste articolul »

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune – update

De | 26 septembrie 2017
-

Va prezentam expozantii care va asteapta sa le vizitati standurile si sa testati produsele la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, Sovata 17-19 noiembrie 2017. Alaturi de partenerul evenimentului, ZEUS SERVICE, va invitam cu mare drag sa va alaturati vizitatorilor. Detalii despre inscriere la secretariat@patronatcasedemarcat.ro

Noutati la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

De | 15 septembrie 2017
-

Acestia sunt expozantii care va asteapta sa le vizitati standurile si sa testati produsele la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, Sovata 17-19 noiembrie 2017. Anul acesta aducem in fata dumneavoastra si mai multi expozanti, producatori si importatori de echipamente fiscale, sisteme de cantarire si sisteme de control acces, dezvoltatori de soft. Alaturi de partenerul… Citeste articolul »

Importanti dezvoltatori de soft vor participa la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

De | 1 septembrie 2017
-

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune va aduce anul acesta la Sovata in perioada 17-19 noiembrie,  importanti dezvoltatori de soft care activeaza pe piata caselor de marcat din Romania. Bina Smart Business, Attosoft, Facturis, Neosys, Nexus Media, Microshop, ForIT Solutions, Donau, S2S Technologies, Dever Soft, Ebriza, Pob Soft, Select Soft sunt cei care va… Citeste articolul »

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune – update

De | 28 august 2017
-

Alaturi de partenerul evenimentului ZEUS SERVICE, 28 de expozanti s-au inscris deja la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune. In acest an evenimentul este gazduit de modernul centru de conferinte al hotelului DH Sovata, in perioada 17-19 noiembrie 2017. Pentru inscrieri si detalii despre eveniment va asteptam cu un e-mail la secretariat@patronatcasedemarcat.ro