Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, editia a IX-a

De | 22 august 2017
-

Ca in fiecare an, va invitam la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, eveniment organizat in cadrul Conventiei anuale a Patronatului Caselor de Marcat. Editia din acest an va avea loc in modernul centru de conferinte al hotelului DH Sovata, in perioada 17-19 noiembrie.

Partenerul evenimentului este firma ZEUS SERVICE, importator si distribuitor al echipamentelor fiscale marca Eltrade, Carat, Daisy si Elite. Partenerul va acorda firmelor membre ale patronatului, un important discount din costul de participare.

Vom aduce si in acest an componentele de succes ale editiilor anterioare: format extins cu incepere de vineri, suprafata de expozitie marita, seminarii profesionale pentru manageri, invitati din Ministerul Finantelor Publice/ANAF.

Evenimentul este cu circuit inchis.

Pentru inscrieri va rugam sa va adresati in scris la secretariat@patronatcasemarcat.ro

Descarcati invitatia aici

 

 

 

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns