Seminar „Impactul noii legislatii a caselor de marcat asupra managementului firmei de vanzari si service amef” la Brasov in 28 noiembrie

De | 13 noiembrie 2017
-

Urmare a aparitiei noii legislatii a caselor de marcat si conform angajamentelor noastre anterioare organizam primul seminar profesional pe aceasta tema la Brasov pentru firmele din acest judet dar si din judetele alaturate. Obiectivul seminarului este sprijinirea managerilor firmelor membre in procesul de adaptare a afacerii cu case de marcat la schimbarile legislatiei. Astfel de seminarii vor mai… Citeste articolul »

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, editia a IX-a

De | 22 august 2017
-

Ca in fiecare an, va invitam la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, eveniment organizat in cadrul Conventiei anuale a Patronatului Caselor de Marcat. Editia din acest an va avea loc in modernul centru de conferinte al hotelului DH Sovata, in perioada 17-19 noiembrie. Partenerul evenimentului este firma ZEUS SERVICE, importator si distribuitor al… Citeste articolul »

Conferinta anuala a Partenerilor Magister, editia 2016

De | 12 noiembrie 2016

27 de firme membre ale Patronatului au participat la Conferinta anuala a Partenerilor Magister In perioada 11-13 noiembrie a avut loc la Paltinis, Conferinta anuala a Partenerilor Magister, editia 2016. Conferinta a reunit colaboratorii din toata tara, atat parteneri cu traditie, cat si noi furnizori. Felicitari, Simon Electronics pentru locul I obtinut in urma performantelor profesionale din anul 2016! Le… Citeste articolul »

Evaluarea Targulului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, editia a VIII-a 2016

De | 8 noiembrie 2016
-

TARGUL DE CASE DE MARCAT SI SOLUTII INFORMATICE DE GESTIUNE – editia a VIII-a 2016 Evenimentul a reunit in perioada 21-23 octombrie 2016 la hotel Mara din Sinaia, manageri, directori si specialisti din aceste domenii de activitate. Partenerul evenimentului a fost firma CUSTOM PRODUCTION EUROPE,  care a expus la standul din cadrul targului, solutii de imprimare si software tools pentru puncte… Citeste articolul »

Scale Expert va asteapta la Indagra!

De | 2 noiembrie 2016
-

Colegii nostri de la Scale Expert va asteapta in perioana 2-6 noiembrie 2016  in pavilionul Romexpo la Indagra Food. La standul lor veti gasi o gama intreaga de sisteme complete de cantarire dar si role de hartie  si etichete autoadezive, echipamente pentru retele comerciale si HoReCa (sisteme POS all-in-one si monitoare TouchScreen , imprimante cod bara, imprimante termice… Citeste articolul »

Prezentarea Expozantilor la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, editia a VIII-a 2016

De | 15 octombrie 2016
-

La editia a VIII-a a Targului s-au inscris 31 de expozanti: producatori si importatori de aparate de marcat fiscale, balante electronice, monitoare si alte echipamente periferice, sisteme de supraveghere si control acces, consumabile pentru amef, dezvoltatori de programe informatice de gestiune. Incepem prezentarea cu partenerul evenimentului CUSTOM PRODUCTION EUROPE – membru al  PCSCMR Fondata in 1992 de catre Carlo… Citeste articolul »

Reguli pentru expozantii la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune

De | 15 octombrie 2016
-

Va multumim pentru decizia de a participa in calitate de expozant la evenimentul nostru care este un record al celor opt editii – peste 260 participanti de la 127 de firme din intreaga tara! Aveti mai jos detaliile necesare: Program Vineri, 21 oct. – pana la orele 12.30 Pregatirea standurilor – 13.00 Lansarea evenimentului la o cupa de… Citeste articolul »

Pregatirile pentru Intalnirea Anuala a Patronatului au intrat in linie dreapta

De | 14 octombrie 2016
-

Pregatirile pentru INTALNIREA ANUALA A PATRONATULUI au intrat in linie dreapta. Totul este aranjat in cele mai mici detalii pentru ca oaspetii nostri sa se simta excelent. In acest an totul sta sub semnul recordurilor: cea mai numeroasa participare – peste 127 de firme care activeaza pe piata, editia targul cu cei mai multi expozanti – 30 de firme producatori… Citeste articolul »

Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune – editia a a VIII-a

De | 21 septembrie 2016
-

Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare an in luna octombrie are loc Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune. Anul acesta, evenimentul a ajuns la a VIII-a editie si va fi organizat la Sinaia in perioada 21-23 octombrie 2016. Partenerul evenimentului va fi CUSTOM care va acorda firmelor membre ale patronatului, un important discount din costul… Citeste articolul »