Procedura de inregistrare a noilor case de marcat

De | 5 iunie 2018
-

METODOLOGIA ȘI PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE a noilor case de marcat în etapa preoperaționala a Registrului  până la data implementării acestuia

 

Până la data implementării registrului național de evidență a aparatelor de marcat electronice fiscale, numărul unic de identificare pentru noile aparate de marcat electronice fiscale, se atribuie din aplicația informatică gestionată de către Agenția Națională de Administrare Fiscală. Dispozițiile privind fiscalizarea, respectiv atribuirea numărului de ordine prevăzute de normele metodologice aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 479/2003, republicată, cu modificările ulterioare, pentru aparatele de marcat electronice fiscale vechi, se aplică în mod corespunzător și pentru noile aparate de marcat electronice fiscale.

Restul materialului este disponibil exclusiv membrilor de patronat. Click aici pentru autentificare.

Autor: Cristina Zafiu

In calitatea sa de asistent al presedintelui, asigura secretariatul permanent al asociatiei profesionale. Cea mai mare parte din activitatea sa este consacrata comunicarii cu membrii patronatului si cu celelalte organizatii si institutii cu care patronatul coopereaza.

Lasă un răspuns