Normele de aplicare a OUG 28/1999 in discutii la ANAF-DGTI

De | 28 martie 2017
-

In 28 martie 2017, a avut loc la sediul DGTI o intalnire convocata de reprezentantii acestei institutii, pentru discutarea propunerile aduse Normelor de aplicare a OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, Ordinnului Presedintelui ANAF legat de noul registru unic al caselor de marcat precum si de structura fisierelor XML. La intalnire au… Citeste articolul »

Intalnire de lucru la ANAF-DGTI

De | 27 martie 2017
-

Marti, 28 martie 2017 ora 10:00, la sediul DGTI va avea loc o sesiune de lucru pentru a discuta modificarile propuse Ordinul Presedintelui ANAF, Normelor de aplicare a OUG nr. 28 si a structurilor XML. Vor participa reprezentanti ai ANAF, ICI, DGTI, MFP, PATRONATUL CASELOR DE MARCAT, ADAMEF si alte institutii implicate in procesul de implementare a noilor case… Citeste articolul »

Rezultatul intalnirii de lucru cu ANAF-DGTI

De | 22 martie 2017
-

Dupa cum stiti, in data de 21 martie 2017, a avut loc la sediul ANAF-DGTI o intalnire convocata de reprezentantii acestei institutii, pentru discutarea propunerile aduse Ordinnului Presedintelui ANAF legat de noul registru unic al caselor de marcat precum si de structura fisierelor XML. La intalnire au fost prezenti membri de patronat importatori de case de marcat, alaturi de ADAMEF,… Citeste articolul »

Fiscul va intensifica controalele operative

De | 20 martie 2017
-

Reprezentanţii fiscului au termen până pe 15 aprilie să identifice contribuabilii care înregistrează în evidenţele contabile facturi aferente unor operaţiuni fictive şi să intensifice controalele operative în acele zone şi în domeniile de activitate care prezintă risc fiscal, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) remis, luni, AGERPRES.

Intalnire de lucru la ANAF-DGTI

De | 20 martie 2017
-

Marti, 21 martie 2017 ora 10:00, la sediul DGTI va avea loc o sesiune de lucru pentru a discuta modificarile propuse Ordinul Presedintelui ANAF, Normelor de aplicare a OUG nr. 28 si a structurilor XML. Vor participa reprezentanti ai ANAF, ICI, DGTI, MFP, PATRONATUL CASELOR DE MARCAT, ADAMEF si alte institutii implicate in procesul de implementare a noilor case de… Citeste articolul »

Bogdan Stan, noul Presedinte ANAF – prima declaratie despre conectarea la fisc a noilor case de marcat

De | 19 martie 2017
-

Bogdan Stan  a fost numit de curand Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Iata ce spune despre conectarea noilor case de marcat la serverul ANAF, in primul interviu dupa ce a fost numit in functie: „Fiind vorba despre un sistem unic în România, care nu a mai fost vreodată conceput şi implementat în ţara noastră şi care va… Citeste articolul »

Rezultatul intalnirii de lucru de la ANAF-DGTI

De | 16 martie 2017
-

Dupa cum stiti, in data de 16 martie 2017, a avut loc la sediul ANAF-DGTI o intalnire convocata de reprezentantii acestei institutii, pentru discutarea propunerile aduse Ordinnului Presedintelui ANAF legat de noul registru unic al caselor de marcat precum si de structura fisierelor XML. La intalnire au fost prezenti membri de patronat importatori de case de marcat, alaturi de ADAMEF, reprezentanti… Citeste articolul »

Intalnire de lucru la ANAF-DGTI

De | 13 martie 2017
-

Maine, 14 martie ora 10, va avea loc la sediu ANAF o noua intalnire de lucru pe care va aduce unele lamuriri si completari proiectului de Ordin ANAF privind Registrul national de evidenta a AMEF (ordin ce urmeaza a fi emis pana la 31 martie 2017), modificarea/completarea si discutarea fisierelor XML pentru cele 3 categorii de bonuri: uzuale, de schimb valutar,… Citeste articolul »

Din 1 aprilie, Fiscul va demara actiuni operative de control al contribuabililor ce vor depune Declarația 101

De | 10 martie 2017
-

Agentia Nationala de Administrare Fiscala isi  schimba abordarea actiunilor de control fiscal, care se va face exclusiv in raport de rezultatele obtinute in urma unei ample analize de risc. Astfel, ANAF anunta actiuni operative de control al contribuabililor care vor depune Declaratia 101 pana pe 27 martie. „Conform priorităților asumate și prezentate primului-ministru în această săptămână, în scopul creșterii eficienței controlului… Citeste articolul »